Reacties van onze gasten

April 2024

Wat hebben wij ongelooflijk hard genoten van onze eerste vakantie op Texel. Jullie huisje was geweldig: Tof en ruim huisje, geweldige tuin, perfecte ligging, prima park, ... kortom fantastisch. Wij komen zeker en vast terug!


Maart 2024

Wij hebben weer genoten van jullie huisje. En onze honden natuurlijk ook, ook van jullie mooie tuin. Het was weer top! Komen ook zeker weer terug.


Maart 2024

Wat een fijne plek om er even tussen uit te zijn. Mooi huis en een gezellig park!

Wij hebben genoten!


Februari 2024

Wij hebben genoten van ons verblijf in jullie fijne huis! Heerlijk centraal op het park en alles compleet. Tot graag een andere keer!


Februari 2024

Wij als familie erg genoten! De gehele familie, reden verjaardag op Texel. Gaan we niet overslaan natuurlijk. Maar te ver om even heen en weer te gaan. Dus we maken er een weekend van, zoals ieder jaar. Heerlijk de omheinde tuin, lekker voor de hondjes. we komen zeker nog eens terug.


Oktober 2023

We hebben erg genoten van jullie huisje! Lekker dichtbij het zwembad en een erg grote fijne tuin. We hadden hier nog zeker even willen blijven. Tot de volgende keer!


Oktober 2023

We hebben genoten van jullie mooie huisje op Texel! Onze eerste vakantie met hond Suus. Wat fijn dat ze de bench van Woezel kon gebruiken! Prima huisje waar je niks te kort komt! Tot ziens!


Oktober 2023

Een fijn weekend Texel, mede door jullie huisje. Het huis is van alle gemakken voorzien. Vooral die fijne tuin. Onze honden hebben genoten. We komen vast nog eens terug.


Oktober 2023

Maandag tot en met vrijdag is eigenlijk veel te kort, maar we hebben absoluut genoten. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft ook een leuke sfeer. De grote tuin is ook echt fantastisch met kleine kinderen en honden. Wij komen in ieder geval graag terug! Er is nog genoeg te beleven op Texel.❤️


September 2023

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie huis. Jullie boffen maar met zo’n fijn extra huis. Het huis en de tuin zijn helemaal top. Wij zijn weer helemaal opgeladen en komen volgend jaar graag terug


September 2023

Wat een heerlijk huis op een mooi park. Super genoten en wij komen zeker nog een keer terug…! Heel veel plezier en blijven genieten


September 2023

Wat hebben we een fijne week mogen hebben in jullie mooie vakantiehuis. We hopen dat jullie hier zelf veel plezier van mogen beleven. 


Augustus 2023

Wat hebben wij een fantastische week gehad in dit geweldige vakantiehuis. Wij hebben genoten. 


Juli 2023

Wat leuk een gastenboek, daar schrijven we graag wat in. Dit was alweer het 13e jaar in dit vakantiehuis, maar nu met nieuwe eigenaren. Fijn dat jullie allerlei vernieuwingen hebben gedaan, we hebben weer heel erg genoten van dit huis en zijn enorme tuin. Veel succes met alles en we komen volgend jaar graag weer terug.


Juli 2023

Wat hebben wij het naar ons zin gehad in jullie huisje! We zijn ook heel tevreden over het app contact wat we hadden! Hopelijk wordt dit snel opgelost, want verder was echt alles helemaal Top! Hopelijk gaan jullie zelf en ook vele na ons nog veel plezier beleven aan dit super huisje!

* Door enorme storm kleine lekkage bij raam, dit is na het verblijf opgelost. Tevens zijn we in offerte status voor het vervangen van de kozijnen voor kunststof kozijnen.