Praktische informatie

Hieronder wat praktische informatie, mocht je vraag er niet bij staan dan kun je altijd even via de contact pagina contact met ons opnemen. 

De veerboot naar Texel - Teso

Het is genieten op de veerboot naar Texel, de wind in je haren, de meeuwen die luidkeels voorbij vliegen. Voor ons begint hier de vakantie al. Thuis kun je al een E-ticket boeken via de website, dan kun je bij de veerboot zo doorrijden. Je reserveert niet voor een bepaalde tijd, alleen voor een retourtje met de veerboot. Ook kun je vooraf de verwachte drukte bij de boot bekijken. Ga voor afvaardigden en tickets naar de website van TESO. 

Parkeren op Texel

Op veel plekken op Texel is er betaald parkeren. Gelukkig is er het Texel parkeervignet. Eén keer betalen en overal parkeren, gemakkelijker kan bijna niet. Je koopt eenmalig een digitale parkeerkaart die een dag, week of jaar geldig is. Het parkeertarief bij de automaat is €2,50 per uur. Met het vignet koop je een dagkaart voor €10,-, een weekkaart voor €20,- of een jaarkaart voor €30,- Mocht je er een aantal keer op uit gaan met de auto, dan is een weekkaart zeker aan te raden. Ga naar de website van het Texel parkeervignet en regel het vast voor je aankomst op Texel. 

Park plattegrond

Download hieronder de plattegrond van vakantiepark De Krim. 

Informatie hondenbezitters

Honden zijn zeer geliefd en welkom op Texel. Bijna overal staan waterbakken en op de meeste plekken mag je hond gezellig mee naar het restaurant of het terras. Uiteraard kun je er heerlijk wandelen, niet alleen op het strand of in het bos, maar ook zeker op het vakantiepark zelf. Op het park zijn veel prullenbakken waar ook gratis poepzakjes hangen. Er zijn wel wat regels omtrent loslopen, zeker in de broeiseizoenen. Maar op het strand zijn er altijd mogelijkheden voor het loslopen. Check de button hieronder met praktische informatie van het VVV van Texel, met een overzichtskaart waar je hond los mag lopen en wanneer. 

In- en uitchecken

Inchecken tussen: 15:00 uur en 21:00 uur

Uitchecken voor: 10:00 uur

Adres vakantiehuisje

Het adres van ons vakantiehuisje:

Roggeslootweg 23, De Cocksdorp